• Sun. May 12th, 2024

siguranta incredere mentalitati si vehicule

Byadmin

Sep 20, 2023

In Romania, se pare ca principala problema a politiei este ca nu poate prinde infractorii care fug cu 250 la ora vinerea la pranz pe podul Grant, deci trebuie bemveuri. In Regatul Unit, politia pune accentul pe economie, comunicare, incredere…Politia din Northamptonshire tocmai si-al luat o flota de vehicule de patrulare hibride pe 3 roti, produse de White Motorcycle Concepts plecand de la o normala Yamaha Tricity de 292cmc, la care s-au adaugat 2 baterii detasabile de 56v/12Ah, cu care motorul electric suplimentar misca vehiculul la viteze mici, sub 50km/h. Triciclurile sunt conduse de ofiteri detasati de pe autospeciale, dupa un curs de 4 zile.

Chris Burrows, politist comunitar: ” Am inceput sa patrulez pe triciclu de indata ce am terminat cursul. Traseul meu include cateva orasele mici si sate din East Northants si deja observ ca avem o solutie buna, pe langa consumul mic, triciclul e perfect pentru vizibilitatea politiei si pentru a initia contacte, e foarte usor sa-l parchezi si sa intri in vorba cu cetatenii carora deja le-a atras atentia.”

Greg Taylor, politist de proximitate: “Nu suntem nici oameni rai, nici fiorosi si dorim ca publicul sa vina catre noi sa discute. Daca nu stim care sunt problemele, nu le putem rezolva.”

As paria ca nu vom vedea prea curand comunitarii nostri lasand Dusterul…

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *